TAROM conectează Sibiul de București

Compania aeriană TAROM își mărește portofoliul de rute de la Aeroportul Internațional Sibiu, de această dată în interiorul granițelor României, și anunță deschiderea rutei Sibiu – București.

Primul zborul intern ce va conecta direct orașul Sibiu de București va fi operat în data de 15 Iulie 2018, cu tarife începând de la 40 de euro dus-întors, cu toate taxele incluse, bagaj de cală de 23 de kg/persoană și tarife de aeroport, fără costuri adiționale.

În vara anului 2018, pe Aeroportul Internațional Sibiu compania aeriană TAROM va opera zboruri directe spre trei destinații: München, cu șase frecvențe pe săptămână, de luni până sâmbătă, Stuttgart și București cu trei frecvențe săptămânale în zilele de miercuri, vineri și duminică.

„Deschiderea rutei Sibiu-București este felul în care TAROM răspunde exigențelor pasagerilor noștri. Sibiu este un pol de creștere constantă pentru România. Mediul de afaceri este efervescent și la fel și cerințele acestui segment specific de public. Echipa dumneavoastră, TAROM, se conectează la acest potențial cu servicii și tarife optime. Mizăm pe maturizarea rapidă a acestei rute.”, a declarat  Werner-Wilhelm Wolff, director general TAROM.

 „Dezvoltarea segmentului de trafic intern la Aeroportul Internațional Sibiu vine în întâmpinarea nevoilor de mobilitate și oferă stabilitate mediului de afaceri, întărind astfel legăturile economice din regiune. Compania TAROM s-a dovedit a fi un partener cu care împărtășim viziuni similare, iar prin deschiderea acestei rute se creează noi orizonturi cu impact pozitiv în dezvoltarea  regiunii, în special în plan economic.” , a declarat  Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

„Atingem astăzi un alt obiectiv important, ca rezultat al punerii în practică a unui plan ambițios de acțiuni al echipei actuale de management, deschiderea rutei interne Sibiu-București, a opta rută anunțată în perioada de 8 luni a mandatului nostru. Eforturile întreprinse și confirmate în timp prin dinamizarea rețelei de rute a Aeroportului Internațional Sibiu consolidează și asigură o creștere pe termen lung.” ,a declarat  Gabriel Tischer, președintele Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu

”Aeroportul Internațional Sibiu are un rol activ și de susținere în regiune în ceea ce privește mobilitatea mediului de afaceri și nu numai, iar anunțul deschiderii rutei Sibiu – București reprezintă transpunerea solicitărilor comunității pe care o deservim în asigurarea conectivității cu capitala României. Diversificarea opțiunilor de călătorie pentru pasagerii noștri va reprezenta întotdeauna unul dintre principalele noastre obiective.” , a declarat  Marius Ioan Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu

Programul de operare pentru noua rută București – Sibiu – București operată de TAROM:

Ruta

Data lansării

Zile de operare

Plecare din București

– sosire Sibiu

Plecare din Sibiu

– sosire București

București – Sibiu – București

15 Iulie 2018

Miercuri, Vineri, Duminică

07.50 – 08.35

20.10 – 20.50

(*) ore locale 

Pasagerii zborurilor TAROM beneficiază de:

§  Transport gratuit al bagajului de cală în limita maximă de 23 kg (1 bagaj pentru Clasa Economy) +10 kg bagaj de mână;

§  Check-in gratuit în aeroport, la kiosk, online şi pe mobil;

§  Catering la bord, însoțit de răcoritoare și ceai sau cafea.

RADOR – 31 mai