Tigrii țintesc trei trofee în noul sezon

Handbaliștii de la CSM București au început pregătirea pentru noul sezon cu gândul la cele trei obiective pe care le au: câștigarea campionatului, a Cupei României și a Cupei Challenge.

Tigrii au revenit ieri din vacanță și s-au antrenat sub comanda tehnicianului Paulo Pereira. La antrenament au participat și câțiva dintre cei care au ajuns la club în această vară: Faruk Vrazalic, Jakub Krupa, Allahkaram Esteki, Daniel Bera, Mihai Grigore (produs al Centrului de Copii și Juniori de la CSM București), iar zilele următoare se vor alătura lotului și ceilalți jucători transferați de CSM: Sajad Esteki, Henrique Selicani Teixeira si Marouen Maggaiz.

” Așteptările sunt mari, avem 3 obiective, Cupa, campionatul și Cupa Challenge. Anul acesta trebuie să ne revanșăm pentru rezultatele din sezonul trecut și trebuie să câștigăm tot. După transferurile făcute, suntem mai puternici decât sezonul trecut. Este un nou început pentru toți, sper ca jucătorii noi să se integreze cât mai repede și să formăm o echipă competitivă. Pornim la drum cu încredere” – Vlad Rotaru, handbalist CSM București.

” Sper să fie un an diferit față de sezonul trecut. Nu e ușor să construiești o echipă. Vom pregăti sezonul cum putem mai bine, vom avea nouă sau zece meciuri amicale înainte de startul campionatului și sperăm că vom pune la punct toate problemele până la debutul sezonului” – Paulo Pereira, antrenor CSM București.

” Am venit cu forțe proaspete, obiectivele sunt câștigarea Cupei României, a campionatului și a Cupei Challange. Pentru mine, CSM București este o nouă provocare, vreau să câștig titlul aici. Sper ca anul acesta să fie al nostru” – Daniel Bera, handbalist CSM București.

Șefii tigrilor au așteptări mari

Nu doar jucătorii se gândesc departe, ci și oamenii din conducerea administrativă a tigrilor. Mai mult decât atât, șefii de la CSM București susțin că locul patru obținut de handbaliști sezonul trecut este mult prea puțin față de ce li se oferă și pun presiune pe elevii lui Paulo Pereira.

”Ne dorim cele trei trofee, toate speranțele au fost puse pe hârtie și ne ocupăm de ele. Am adus nume sonore, jucători cu experiență, avem chiar trei campioni naționali, aduși de la Dinamo și sperăm să spargem ghinionul și să ne realizăm obiectivele” – Cristi Stamate, team manager handbal masculin CSM București.

” Campionatul necesită un parcurs de regularitate, Cupa României atrage spectatorii și e drumul cel mai scurt spre o cupă europeană. Participarea în Cupa Challenge este o oportunitate de a fi vizibil pe plan extern, iar obținerea unui trofeu european nu poate fi decât o mândrie” – Vlad Caba, antrenor- coordonator al CCJ CSM București.