Alina-Mihaela Staicu va reprezenta România la Miss Elegant Universe 2018 în Liban

Alina-Mihaela Staicu a fost desemnată oficial să reprezinte România la competiţia internaţională Miss Elegant Universe 2018, care se desfaşura în acest an în Beirut, Liban, în perioada 25 iulie – 05 august 2018. La concurs vor participa 30 de ţări.
Alina este o obişnuită a concursurilor de frumuseţe. Dupa participarea sa la Miss Grand International 2016 şi succesul câştigării titlului La Bella Italia 2017, din cadrul competiţiei La Bella e la Voce din Italia, Alina s-a hotărât sa îşi încerce şansele într-o nouă provocare internaţională.
Câteva date despre frumoasa româncă. Alina locuieşte în Constanta, are 32 de ani, 1.75 m înălţime, iar dimensiunile sale sunt 92-65-93. Alina a absolvit Facultatea de Limbi Străine, are Master în Ştiinţe Administrative în cadrul Universităţii Ovidius Constanta România şi Northern Virginia Community College în Statele Unite ale Americii. Alina vorbeşte 4 limbi străine, engleza, italiana, franceza, spaniola.
Alina este pasionată de artă, în special de muzică şi film, călătorii şi lectură. Planurile sale de viitor? Îşi doreşte să se dezvolte cât mai mult pe profesional şi să îşi întemeieze o familie frumoasă.
Evenimentul care i-a marcat cel mai mult viaţa? S-a întâmplat în perioada când a lucrat ca stewardesă, în urma unei situaţii de urgenţă la bordul aeronavei, ducând la bun sfârşit alături de colegii ei toate operaţiunile necesare pentru a salva şi a aduce în siguranţă la sol toţi cei 170 de pasageri din aeronavă.
Alina este una dintre cele mai frumoase, perseverente şi ambiţioase ambasadoare ale frumuseţii delegate de către agenţia noastră în cei peste 19 ani de activitate. Alina are frumuseţea şi calităţile necersare unui model internaţional, pentru a reprezenta România cu onoare în Beirut şi de a se întoarce în România cu un loc cat mai bun pe podium! Este un adevărat model demn de urmat de toate româncele frumoase care îşi doresc să se remarce în acest domeniu şi să promoveze valorile României peste hotare!” – ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agenţiei organizatoare, ExclusivEvent, şi preşedintele Miss Elegant Universe Romania.