Ministrul pentru mediul de afaceri, Radu Ştefan Oprea, despre programul Start-Up Nation

Ministrul pentru mediul de afaceri, Radu Ştefan Oprea, susţine că toate cele şapte programe naţionale sunt funcţionale şi rezultatele se văd. El spune că, anul trecut, Start-Up Nation a creat 21 de mii de locuri de muncă:

Radu Ştefan Oprea: Start-Up Nation fără îndoială este programul vedetă al Ministerului Mediului de Afaceri. Au fost semnate 8.444 de contracte din peste 19.000 de aplicaţii depuse la început, selectate primele 10.000, la sfârşitul primului semestru. 5.834 de aplicanţi aveau acces la creditare. Asta înseamnă, în traducere liberă, că banii erau în conturile firmelor lor. Asta înseamnă că deja povestea de succes Start-Up Nation se scrie, că sunt foarte mulţi dintre cei care au aplicat care astăzi activează, produc şi produc inclusiv profit, pentru ei, şi locuri de muncă stabile.

Realizator: Oficialul guvernamental a precizat că luna viitoare va fi deschis Programul Naţional Multianual de Microindustrializare care va avea un buget de aproape 75 de milioane de lei./ilixandru/fcostea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 26 iulie