Cum este la facultate?

Asociația Bucharest Youth League, organizație neguvernamentală, non-profit, apolitică şi independentă, cu beneficiu public, va organiza evenimentul UNI101: How to College în data de 30 iulie 2018, ora 10.00, la Sala Studio ARCUB Gabroveni. Evenimentul își propune să împărtășească experiențe, învățături și obstacole inspirate din studiul la facultate în străinătate, ziua fiind compusă dintr-o serie de discuții interactive, ateliere și sesiuni de întrebări prezentate într-un format relevant, atractiv și informal pentru participanți.
Asociația este înfiinţată pentru a putea oferi un mijloc de colaborare, învăţare şi comunicare tinerilor, care vor să desfăşoare proiecte dedicate dezvoltării pe plan academic si extra-curricular.
UNI101: How to College este un proiect ambițios special creat pentru liceeni de către un grup de actuali studenți din toate colțurile lumii: Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Italia și Franța. Creat sub îndrumarea doamnei Daniela Bordei și a celor trei “conceptori”, Radu Tolontan (University of Michigan), Tori Popescu (Drexel University) și Matei Mareș (Dickinson College.
Sinteză de Mariana Drăgoi