Full Moon Live 2018: Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague și alții se vor auzi la Arenele Romane din București

Cea de-a doua ediție a Full Moon Live îi reunește pe scena Arenelor Romane din București, în weekendul 25 – 26 august, pe Jessie Ware, Kovacs, Nouvelle Vague, Moonlight Breakfast, Mihail și Jean Gavril, în cadrul unui festival plin de magie și mister, anunță organizatorii evenimentului, Events.

Jessie Ware

Cu un sound ce se remarca printr-un amestec de soul și RnB vechi, ușor electronizat, livrat într-o manieră elegantă de star pop, Jessie Ware are una dintre cele mai dulci voci, învelită în emoție. Artista britanica își va lansa cel de-al treilea album pe 20 octombrie, iar materialul discografic conține colaborări cu artiști precum Ryan Tedder, Julia Michaels, Benny Blanco sau Ed Sheeran. Trei single-uri, „Alone”, „Selfish Love” și „Midnight” și-au încântat deja publicul și vor răsuna pe scena Arenelor Romane alături de alte hituri binecunoscute.

Moonlight Breakfast

Moonlight Breakfast este una dintre puținele trupe românești care a reușit să se impună pe scena internațională, având nu mai puțin de 400 de concerte în 10 țări de pe 4 continente. Cristi, Bazooka și Adiță promovează un stil muzical urban printr-un mix de nu-jazz, retro, soul, urban și se pregătesc de lansarea unui nou single și a unui album în toamnă.

Noul personaj pe scena muzicală din România, Jean Gavril este un artist complet şi complex, cu melodii cu versuri ușor de ținut minte, dar greu de uitat, și ritmuri energice și pline de viață. O apariție cel puțin interesantă, Jean este și adevărată orchestra umană – cânta şi compune la toate instrumentele unui full band, de la tobe la clape, chitară, bass şi bineînţeles voce. După piese ca “Totul sau nimic”, „Nebun de legat” și “Tocuri”, garantat și cei care nu l-au mai ascultat vor pleca fani.

Kovacs

Kovacs, artista din Olanda cu o voce excelentă, catifelată și hipnotizantă, este un adevărat fenomen muzical, cu o călătorie grea de descoperire a sa ca artist, iar influențele ei muzicale sunt toate rezumate într-un vers: „From Nina to Ella, Ella to Bassey, Bassey to Etta”. Cu sonorități aproape nepământene în piese ca „My love”, “Diggin’”, “The devil you know”, “Black spider” și “Fool like you”, Kovacs se pregătește să lase și Bucureștiul fără cuvinte, după concertul incendiar din 2017 de la Jazz in the Park – Cluj.

Nouvelle Vague

Grupul de muzicieni ce aduce note inspirate de bossa nova în interpretările neașteptate și rafinate ale pieselor new wave, punk și post punk ale unor trupe emblematice ca The Smiths, The Cure, Depeche Mode, Billy Idol și Sex Pistols se reîntoarce în București. Cu peste un milion de unități vândute și piese devenite hituri instant incluse în playlisturile cluburilor de pe tot globul, Nouvelle Vague aduc cel mai recent album “I could be happy”, cu care să își (re)cucerească fanii.

Mihail

Alături de melodia devenită virală în timp record “Mă ucide ea”, pe scena de la Full Moon Live 2018 se vor auzi cântece precum “See you soon”, “Who you are”, “Doar visuri” și “Simt că ne-am îndepărtat” ale artistului complex, originar din Basarabia, Mihail, supranumit și “James Blunt din Cluj”.

Povestea Full Moon Live Festival continuă, după prima ediție din 2016 când sub luna plină au cântat pe scena Arenelor Romane din București LP și Asaf Avidan, Yelllow, Lucia, Imagination Orchestra și Moonlight Breakfast.

Sinteză: Mariana Drăgoi

RADOR – 30 iulie