J.Yolo si Connect-R prima piesă lansată împreună

Deşi se cunosc de peste 15 ani, „Nicio problemă” este prima melodie pe care J.Yolo si Connect-R o lanseaza împreună. Cei doi sunt tovaraşi la bine şi la rău, pe ritmuri chill, în noul lor videoclip.

Este o piesă cu un mesaj optimist,  muzica şi versurile sunt realizate de J.Yolo impreuna cu Connect-R şi Răzvan Matache. „Am piesa de mult timp, însă am ţinut-o la sertar aproximativ 3 ani. Colaborarea cu Connect-R a venit în mod natural şi titlul piesei este ideea lui”, spune J.Yolo.

Videoclipul este regizat de J.Yolo si filmat de regizorul Cercel Lazăr, fost membru al trupei Animal X, despre care artistul declara „Am lucrat multe videoclipuri împreuna cu Cercel Lazăr. Pentru „Nicio problemă” filmarile au durat doar opt ore şi chiar ne-am distrat”.

Jacques Yolo, cântăreţ, producător şi compozitor, şi-a lansat cariera solo în 2011, când a colaborat cu DJ Sava pentru piesa „Money Maker”  care a ocupat locul 3 în topul difuzărilor radio în Romania şi s-a menţinut în top 10 în Spania, Rusia, Polonia, Italia, Bulgaria şi Grecia. Yolo a scris şi produs piese pentru artişti ca Sasha Lopez, Lou Bega, DJ Sava, Twiins si Morris. Succesul ca artist solo a venit în 2013, odată cu lansarea controversatului single „Te pup! Pa!Pa!” care s-a poziţionat pe primul loc în topuri. Au urmat piesele „Throw it” şi „Pompa” de pe albumul de trap balcanic, „Dope”, ambele lansate în 2017.

Cântăreţul şi producătorul Connect-R este recunoscut pentru cariera sa de succes ca artist solo. Printre colaborările importante pe care le-a avut de-a lungul timpului se numară Marcel Pavel, Paula Seling, DJ Project, Mandinga, Don Baxer, Delia, Loredana Groza, Smiley, DJ Sava, Dj Chris Mayer, Sonny Flame si Anda Adam.

Sinteză de Mariana Drăgoi