JP Cooper a lansat vineri, 27 iulie, piesa „All This Love” feat. Mali Koa

JP Cooper a lansat vineri, 27 iulie, piesa „All This Love” feat. Mali Koa, un material emoţionant, care vine însoţit de o animaţie originală, ce recreează stilul unic, specific clasicelor filme regizate de Tim Burton, dar reuneşte şi elemente din cunoscuta producţie Disney, Coco – câştigatoare a premiului Oscar.

„În momentul în care m-am gândit la această piesă m-am lăsat inspirat de munca lui Tim Burton şi de noua animatţe, Coco. Atunci când am înregistrat-o, am ales să folosim din plin sunete morbide, backing vocals şi cateva efecte speciale. Am vrut ca până şi ritmul sacadat al pianului să pară a fi întreţinut de un schelet – aproape poţi auzi oasele izbindu-se unul de celălalt. Nu ştiu din ce motiv, dar mi-a venit în minte imaginea unui schelet manipulat de sfori, ca a unei păpuşi cu viaţă”, explică – JP Cooper

„All This Love” marchează prima colaborare dintre JP Cooper şi cântăreaţa australiancă Mali Koa.

Cântăreţul originar din Manchester a făcut o surpriză de proporţii şi publicului său din Romania, sustinand un concert de neuitat saptamana trecuta, in cadrul festivalului Electric Castle.

Sinteză: Mariana Drăgoi

RADOR – 30 iulie