Drake devine primul artist din istorie care depaseste 50 de miliarde de stream-uri

Dupa ce a ocupat timp de 23 de saptamani prima pozitie in clasamentul Billboard Hot 100, Drake scrie din nou istorie in industria muzicala, devenind primul artist din lume care a reusit sa depaseasca 50 de miliarde de stream-uri globale, anunţă un comunicat primit la redacţie.

Cel mai nou album al sau, „Scorpion”, l-a propulsat pe Drake direct pe cele mai inalte culmi ale succesului – ocupand primele pozitii in topurile platformelor digitale si dominand de departe Billboard Top 200 (pentru a 5-a saptamana).

De asemenea, hit-ul „In My Feelings” implineste 4 saptamani de cand sta in fruntea clasamentului Billboard Hot 100, ajutand la completarea recordului facut de Drake in 2018.

Cel de-al cincilea album de studio lansat de Drake, „Scorpion”, este un material complex, ce vine la pachet cu promisiunea unei calatorii de neuitat prin configuratia emotionala a cunoscutului artist canadian. Titlul albumului („Scorpion”) este sugestiv, facand referinta la data de nastere a lui Drake, 24 octombrie, si la semnul sau zodiacal.

Sinteză: Mariana Drăgoi