Încep probele pentru încălzire în Capitală

RADET Bucureşti anunţă că, din data de 17 septembrie 2018, va începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică. Acţiunea este necesară pentru pregătirea reţelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2018-2019. Precizăm că data privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire, conform HG 425/1994, modificată prin HG 337/2018, va fi anunţată ulterior.

RADET solicit consumatorilor să ia toate măsurile necesare pentru finalizarea lucrărilor la instalaţiile interioare din imobile, pentru a evita incidentele (inundaţii în apartamente) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.

Asociaţiile de Proprietari racordate la sistemul centralizat de termoficare trebuie să se asigure că instalaţiile interioare proprii de alimentare cu energie termică sunt în stare de funcţionare şi că lucrările din interiorul imobilelor sunt finalizate.

RADET Bucureşti este un prestator de servicii de interes local care exploatează rețeaua de termoficare a Municipiului București. RADET are în exploatare 1012 Puncte termice, staţii centralizate și module termice, 47 Centrale termice de cvartal și 1 Centrală termică de zonă Casa Presei.

RADET Furnizează energie termică pentru peste 8.200 de blocuri de locuinţe şi aproximativ 300 imobile, precum şi pentru aproximativ 5.100 de instituţii, obiective sociale şi agenţi economici.

Sinteză: Mariana Drăgoi

RADOR – 7 septembrie