Delia, Horia Brenciu și Taxi, primele nume anuntate în super gala HOLOGRAF- Hall of Fame, de pe 10 octombrie

Încep să apară primele informații despre personalitățile care participă la cel mai mare eveniment muzical și monden al acestei toamne, gala aniversară de 40 de ani, HOLOGRAF – Hall of fame.

Delia, Horia Brenciu și Taxi sunt primii artiști anunțați din distribuția extraordinară care va cânta super hiturile HOLOGRAF. Așteptați-vă la versiuni noi ale mega hiturilor HOLOGRAF, ale cantecelor care au marcat povestile de iubire ale multor cupluri din România pe parcursul mai multor decenii.

Trupa HOLOGRAF este legată de fiecare dintre acesti artiști – Delia, Horia Brenciu si trupa Taxi – prin provești și amintiri emoționante sau super amuzante pe care le veți descoperi în spectacolul de pe 10 octombrie de la Sala Palatului.

Conceput ca un omagiu pentru talentul și contributia holografilor în muzica romaneasca, spectacolul HOLOGRAF – Hall of fame are o particularitate neîntâlnită la un alt concert: niciunul dintre băieții de la Holograf nu știe distribuția show-ului dedicat lor. Abia în timpul spectacolului vor descoperi piesele care au fost preluate de artiștii care le aduc un omagiu la 40 de ani de carieră.

Gala extraordinară HOLOGRAF Hall of fame se va încheia cu un recital extraordinar HOLOGRAF, băieții pregătind propriile lor surprize drept mulțumire pentru toți cei care le urează la multi ani pentru 40 de ani de carieră.

Sinteză: Mariana Drăgoi