Sportivii de la CSM București au deschis anul școlar

Anul școlar a început și la CSM București. Și nu doar pentru micuții de la Centrul de Copii și Juniori, ci și pentru seniori. Fie că a fost vorba de handbaliste și handbaliști, rugbyști, atleți, dansatori, voleibaliste și voleibaliști, toți au fost prezenți la ”careu” și au ascultat primul clopoțel.

„Tigrii” au împărțit calendare cu însemnele clubului celor peste 8400 de elevi de la 14 școli din toate sectoarele Capitalei și i-au invitat pe micuți să vină să facă sport, gratuit, la una dintre cele 14 discipline ale Clubului Sportiv Municipal București.

Cea mai bună handbalistă a lumii, Cristina Neagu, și colegele ei, Aneta Udriștioiu și Elizabeth Omoregie, împreună cu secundul echipei, Adrian Vasile, au participat la deschiderea anului școlar la Școala 195 „Hamburg”.  Neagu a fost asaltată de copii și părinți pentru autografe, iar Adrian Vasile le-a ținut un discurs celor prezenți în curtea școlii.

CSM București rămâne în strânsă legătură cu școlile bucureștene, pentru că, din luna octombrie, va relua campania ”Sportul ne unește”, organizată cu sprijinul Inspectoratului Școlar al Municipiului București. În prima parte a proiectului, sportivii de la CSM au fost la 11 școli din Capitală și au făcut sport alături de elevii din clasele 1- 4.

Sinteză: Mariana Drăgoi