Restricții de trafic în Mamaia, pe durata TriChallenge

TriChallenge, cea mai mare competiție de triatlon din Sud-Estul Europei, revine în perioada 14 -16 septembrie în stațiunea Mamaia. Sportivi din 20 de țări vor fi prezenți la startul celor trei zile de competiție.

Pentru ca evenimentul să se desfășoare în condiții normale și fără incidente, vor fi insituite mai multe restricții de trafic.

De joi, 13 septembrie orele 21:00, până duminică, 16 septembrie orele 21:00, se vor bloca 2 benzi de circulație pe bulevardul Mamaia, respectiv banda 1 și 2 pe sensul de mers dinspre Năvodari spre Constanța, pe o distanță de aproximativ 300 metri.

Sâmbătă, 15 septembrie se va bloca traficul pe bulevardul Mamaia, pe cele 3 benzi de circulație, dinspre lacul Siutghiol, între orele 08:00 – 14:30, între hotel Rex și restaurant On Plonge Junior. Traficul spre Constanța se va face pe banda de la axul drumului de pe sensul opus, departajat cu garduri/balize temporare între sensuri, începând cu orele 07:00.
Duminică, 16 septembrie, se va bloca traficul pe bulevardul Mamaia pe cele trei benzi de circulație dinspre lacul Siutghiol, între orele 07:00 – 16:30.

TriChallenge este un eveniment organizat de către Smartatletic, finanțat de Primăria Constanța.

Primăria municipiului Constanța recomandă constănțenilor să folosească mijloacele de transport în comun, mijloacele de transport alternative (biciclete, role, trotinete, skateboard-uri etc.) ori să aleagă deplasarea pietonală.

RADOR – 13 septembrie