În Sectorul 3 al Capitalei ridicarea gunoiului va reveni la normal

În Bucureşti, ridicarea gunoiului din sectorul 3 va reveni la normal în câteva zile, promite primarul Robert Negoiţă. Primăria a achiziţionat zeci de utilaje, dar, deocamdată nu are personal suficient, a explicat el:

Robert Negoiţă: Acţionăm în teren la maximă capacitate. Mai avem nişte angajări de făcut. Ne mai trebuie şoferi. Ne mai trebuie servanţi. Este o mare problemă cu forţa de muncă. Este mare păcat că avem utilaje şi nu le putem folosi la capacitate din cauză că nu avem personal. Noi ne-am propus ca până la sfârşitul acestei săptâmâni situaţia să reintre în normal şi să avem un nivel de curăţenie superior.

Străzile din Sectorul 3 al Capitalei s-au umplut de gunoaie, după ce de luni Primăria de sector a preluat de la operatorul privat activitatea de salubritate. Sectorul 3 are efectiv o populaţie de 473 de mii de locuitori, fiind cel mai mare din Capitală, iar reportaj despre situaţia curăţeniei în sector puteţi asculta în această după-amaiază la RRA în emisiunea „Obiectiv România”./lcoman/fcostea

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI 19 septembrie