Declaraţii ale preşedintelui Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, privind dezbaterea finală pe legea offshore

Dezbaterea finală în comisia parlamentară de specialitate pe legea offshore va avea loc, cel mai probabil, peste două săptămâni, a anunţat astăzi preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea. El a precizat şi că Ministerul de Finanţe a trimis şi o evaluare a impactului economic pe care l-ar avea acest act normativ.
Liviu Dragnea: „Cred că toţi liderii de grup din Parlament trebuie să se uite pe cifre. Comisia trebuie să aibă loc cu toate televiziunile în sală, să fie transmisă live, toţi românii să vadă de fapt despre ce e vorba. A apărut incidentul cu domnul Iancu şi nu mai suntem siguri că putem avea dezbaterea finală în comisii săptămâna care urmează. Nu e imposibil, dar cel mai sigur este cealaltă săptămână”.
Vă reamintim că plenul Camerei Deputaţilor a hotărât acum patru zile să retrimită la comisiile reunite proiectul legii offshore, prin care este reglementată exploatarea gazelor naturale din Marea Neagră, după ce deputaţii ALDE şi UDMR nu au fost de acord cu modificările aduse de colegii de la PSD cu o zi înainte./dstanesc/schelaru

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 6 octombrie)