Peste 25 de mărci auto sunt prezente cu 350 de modele noi de autoturisme la cea de-a XVI-a ediţie a Salonului Auto Bucureşti, care s-a deschis astăzi la Romexpo. Organizatorii spun că în cele 11 zile de eveniment, pot fi văzute 16 premiere naţionale, dar şi mărci vechi de maşini fabricate în România şi aflate acum în colecţii particulare.
Sorin Rădăcineanu, organizatorul evenimentului: Evenimentul în acest an este împărţit pe cinci secţiuni. Peste 350 de modele de autoturisme ce respectă trendul 2018-2019, vehiculele comerciale care se întind pe o suprafaţă de peste 7.000 de metri pătraţi la exterior, vehicule cu propulsie electrică şi hibridă, avem echipamente auto, piese şi accesorii şi, de asemenea, avem o secţiune dedicată vehiculelor de epocă. Avem toate mărcile de autoturisme româneşti care au fost fabricate în România şi, de asemenea, avem colecţii particulare. Avem atât motociclete de la importatorii şi dealerii prezenţi şi motociclete custom, sunt cele manufacturate, iar ele arată cu adevărat splendid.
Realizator: Intrarea vizitatorilor este gratuită astăzi, până la ora 20:00, iar de mâine Salonul Auto este deschis între orele 10:00 şi 20:00, preţul unui bilet de intrare fiind de 35 de lei. Persoanele cu dizabilităţi şi copiii mai mici de şapte ani au acces gratuit, ne-a informat reporterul nostru Cătălin Radu./csimion/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (11 octombrie)