Echipa de polo CSA Steaua București gata de startul în grupele Ligii Campionilor LEN

Echipa de polo CSA Steaua București va lua, pentru a doua oară consecutiv, startul în grupele Ligii Campionilor LEN, cea mai prestigioasă competiție continentală intercluburi. După excelentul sezon inaugural, 2017-2018, când caschetele roș-albastre au terminat pe locul 6 în grupă, cu 12 puncte, echipa noastră se află în fața unei noi provocări, de o complexitate ieșită din comun. Cele șapte adversare sunt foarte valoroase și propun meciuri extrem de dificile în bazinul din Ghencea, un spectacol pe măsură, de amploare europeană și chiar mondială.
Steliștii au fost repartizați în grupa A și alături de următoarele echipe: Pro Recco și Brescia (ITA), Barceloneta (ESP), Ferencvaros Budapesta și Eger (HUN),  Steaua Roșie Belgrad (SRB), Dinamo Moscova (RUS), se precizează într-un comunicat primit la redacţie.
Primul meci din Champions League se va disputa în  data de 17 octombrie 2018, începând cu ora 20:30, la bazinul de polo din cadrul Complexului Sportiv Steaua – Ghencea, când echipa Steaua va întâlni echipa Brescia.
Sinteză: Mariana Drăgoi