Familia cântăreţului american Prince i-a interzis preşedintelui american, Donald Trump, să difuzeze piesa artistului „Purple Rain” la mitingurile electorale sau la alte evenimente politice la care participă liderul de la Casa Albă.
«Moştenitorii artistului Prince nu i-au permis niciodată preşedintelui american, Donald Trump, sau celor de la Casa Albă să difuzeze această piesă a artistului», a declarat fratele vitreg al muzicianului Omarr Baker, pe Twitter, în numele fondului care administrează moștenirea cântărețului, care a decedat în urmă cu doi ani. Omarr Baker mai susţine că a transmis Casei Albe documentul prin care solicită să nu se mai difuzeze piesele acestuia la evenimentele electorale, informează „TMZ”. Se mai menţionează faptul că melodia „Purple Rain” a fost difuzată ultima dată la mitingul susţinut de Donald Trump la 3 octombrie, în Mississippi.
Cântăreața britanică Adele a declarat în luna februarie că nu a dat nimănui permisiunea să îi folosească muzica pentru campanii politice, după ce Trump a cântat hitul ei din 2011 „Rolling In The Deep” la mitinguri în Iowa, amintește „TMZ”./vdraguta

(www.russian.rt.com – 23 octombrie)