Târgul internaţional INDAGRA

Sute de companii din 25 de ţări participă, de astăzi, la ediţia din acest an a Târgului internaţional de produse şi echipamente în domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii şi zootehniei, INDAGRA 2018, cea mai importantă manifestare cu profil agricol organizată anual în România.

Reporterul Radio România Actualităţi, Florentina Varga, este acum, în direct, la ştiri, cu noutăţile din acest an ale târgului. Bună dimineaţa!

Reporter: Bună dimineaţa! Peste 750 de companii din 25 de ţări vor participa la cele trei târguri care încep astăzi, INDAGRA, INDAGRA FOOD şi Expo Drink. A 23-a ediţie a Târgului INDAGRA va debuta fără vestitele ţarcuri de animale. Măsura a fost luată de autorităţi, pentru a limita răspândirea virusului pestei porcine. Standurile de zootehnie vor prezenta cele mai noi utilaje şi instalaţii din domeniu. După deschiderea oficială de la ora 10:00, ministrul de resort, Petre Daea, va participa la conferinţa Centenarul produselor româneşti, conferinţă care adună la un loc reprezentanţi ai industriei româneşti de carne, morărit şi lacatate. Pe parcursul zilei, Asociaţia Producătorilor de Salam de Sibiu vor organiza o conferinţă dedicată acestui produs ca un produs cu destinaţie geografică protejată. Toate standurile îşi aşteaptă vizitatorii începând cu ora 9:00, iar organizatorii se aşteaptă la vizita a peste 65.000 de participanţi la târg în toate cele cinci zile ale expoziţiilor. Programul de vizitare este zilnic între orele 9:00-19:00, iar preţul unui bilet costă 30 de lei./ovidiu/aionescu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 31 octombrie