Călin Popescu-Tăriceanu va fi audiat săptămâna viitoare în Comisia Juridică a Senatului

Realizator: Mihaela Enache – Comisia Juridică a Senatului a decis audierea preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, săptămâna viitoare, marţi, ca urmare a solicitării DNA privind începerea urmăririi penale în cazul acestuia. Preşedintele Comisiei, senatorul PSD Robert Cazanciuc, a delarat că senatorii jurişti se vor încadra în termenul de 14 zile, necesar întocmirii raportului.
Robert Cazanciuc: De săptămâna trecută a început studierea acestor dosare. Până în momentul de faţă, în cicnci zile, toţi colegii au trecut pe aici şi au realizat o primă opinie. Mai avem în continuare două săptămâni în care efectiv cine are clarificări de făcut le poate face. De asemenea, probabil, după diuscuţia cu domnul Tăriceanu vor fi în continuare clarificări de făcut în cadrul comisiei. Avem dosarul la dispoziţie, 14 zile din ceea ce au vazut colegii până acum. Credem că este un termen în care ne putem încadra.
Realizator: Reamintim că procurorii DNA au solicitat Senatului încuviinţarea urmăririi penale a lui Călin Popescu-Tăriceanu, sub acuzaţia că ar fi primit indirect mită pe vremea când era premier, notează reporterul nostru Alina Bordeiaşu./aionescu

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (20 noiembrie)