Concerte de top la Sala Radio cu abonamentele ianuarie-martie 2019

Dacă în lista de dorinţe pentru Noul An vă propuneţi să ascultaţi muzică bună şi să mergeţi la cât mai multe evenimente cu cei dragi, atunci nu rataţi abonamentele la Sala Radio, pentru concertele din perioada ianuarie-martie 2019!

Abonamentele pentru primele 3 luni ale anului 2019 sunt puse la vânzare de astăzi. Abonamentele sunt valabile la toate concertele şi recitalurile din stagiunea Orchestrelor şi Corurilor Radio, cu excepţia concertelor Orchestrei de Muzică Populară Radio.

Sala Radio

Primul concert din Noul An va avea loc pe 16 ianuarie 2019 şi îl va avea ca protagonist pe violonistul Alexandru Tomescu. Concertul 100% Haydn prezentat de Orchestra de Cameră Radio se va derula sub bagheta unui invitat special: Ladislau Horvath, concertmaestru al prestigioasei orchestre italiene Maggio Musicale Fiorentino, în cadrul căreia colaborează de peste 25 de ani cu marele dirijor Zubin Mehta.

În continuarea tradiţiei instaurate la Sala Radio în ultimele stagiuni, de a prezenta, la fiecare final de ianuarie, un titlu de operă, în formulă de concert, cu o distribuţie de excepţie, vineri, 25 ianuarie, Orchestra Naţională Radio prezintă celebra operă Trubadurul, ce poartă semnătura lui Verdi, sub bagheta dirijorului de origine italiană David Crescenzi.

Stagiunea de concerte de la Sala Radio va continua cu o paletă variată de evenimente, de la concerte simfonice sau recitaluri camerale propuse de Orchestra Naţională Radio şi Orchestra de Cameră Radio, la concerte de jazz, pop, blues ale Big Band-ului Radio, concertele folclorice ale Orchestrei de Muzică Populară, concertele Corului de Copii Radio şi ale Corului Academic Radio sau recitalurile soliştilor instituţiei: violoniştii Alexandru Tomescu, Gabriel Croitoru şi Cristina Anghelescu, pianistul Horia Mihail şi violoncelistul Răzvan Suma etc.

Printre invitaţii speciali pe care îi veţi aplauda anul viitor pe scena Sălii Radio se numără dirijorii Cristian Mandeal, Tiberiu Soare, Nicolae Moldoveanu, Gabriel Bebeşelea, Sascha Goetzel ş.a. sau solişti de talie internaţională precum tânăra pianistă Sînziana Mircea – aplaudată în 2016 în celebra Carnegie Hall din New York şi pianistele Alexandra Dariescu şi Lorena Ţecu, violoncelistul Marin Cazacu ş.a.

Preţurile la abonamente (perioada ianuarie-martie 2019):

Abonamente preţ întreg:

– categoria I – 340 lei

– categoria a II-a – 272 lei

– categoria a III-a – 204 lei

Abonamente cu preţ redus (pensionari, elevi, studenţi)

– categoria I redus – 204 lei

– categoria a II-a redus – 164  lei

Pentru detalii puteţi contacta casa de bilete telefonic: 021.314.6800. Programul este:

marţi – vineri: 13:00-19:00; sâmbătă – duminică: închis (cu excepţia zilelor în care sunt programate concerte, când programul este 13:00-19:00)

Biletele şi abonamentele la concertele Orchestrelor şi Corurilor Radio se pot achiziţiona online prin reţeaua www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio. Abonamentele cu preţ redus se pot achiziţiona numai de la casa de bilete a Sălii Radio, pe baza unei copii a talonului de pensie şi a cărţii de identitate.

Alte informaţii legate de Orchestrele şi Corurile Radio, pe www.orchestreradio.ro.

RADOR – 12 decembrie