Ada-Maria Ileana reprezinta Romania in competitia internationala Miss Tourism International 2018 in Malaezia

 

  • Ada este nascuta si locuieste in Bucuresti, are 21 de ani, 75 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 92-62-92

 

  • Ada este studenta in anul al II-lea la Facultatea de Științe Politice din cadrul Universității Bucuresti. Ada vorbeste 2 limbi straine, engleza si franceza, profesand dealtfel ca profesoara de limba engleză.

 

  • Finalista Miss Universe Romania 2017 si reprezentanta a Romaniei in competitia Miss Tourism World 2018 in China, Ada participa pentru a doua oara intr-o competitie internationala de frumusete internationala.

 

  • Ada este pasionata de cântat, lectura, pictura, dans, dezbateri si balet. Ca si planuri de viitor, Ada isi doreste sa termine licenta, masterul si doctoratul in domeniul securitatii si al relatiilor internationale si sa urmeze o cariera in diplomație, visul ei fiind sa reprezinte Romania in ONU sau NATO. Pe plan personal Ada isi doreste sa-si întemeieze o familie si sa adopte un copil.

  • Ada a avut mereu rezultate deosebite la învățătură, terminând scoala generala cu media 10 si Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Bucuresti cu media 9.65 la Bacalaureat. Ada a câștigat numeroase premii la olimpiadele locale si naționale la matematică, limba română, fizică, muzica si limba engleză.

 

  • Ca si activitati extrașcolare Ada a urmat ani de zile cursuri de pian, canto, balet si dansuri populare.

 

  • “Este o adevarata bucurie sa reprezint din nou Romania intr-o competitie internationala de frumusete, dupa participarea in cadrul Miss Tourism World 2018, in Republica Populara Chineza. Sper ca experienta dobandita acolo sa ma ajute sa obtin un rezultat cat mai bun in Malaezia.

Ma simt mult mai increzatoare si pregatita sa reprezint minunata mea tara si valorile ei in cadrul acestei competitii. Sunt nerabdatoare sa cunosc minunatele concurente și sa ne bucuram impreuna de frumusetile Malaeziei. Sunt convinsa ca va fi o aventura unica.

Am încredere ca, avand parte de sustinerea celor de acasa, voi reusi sa-mi stapanesc emotiile din nou si sa dau tot ce este mai bun din mine, cu scopul de a ocupa un loc pe podium. Vad aceasta experiența ca pe o nouă oportunitate de a-mi testa cunostintele si abilitatea de a ma adapta la noi oameni și culturi.

Bineinteles, este o mare responsabilitate pentru mine sa reprezint si sa promovez Romania si turismul Romaniei in Malaezia. Traditiile, valorile și cultura noastra bogata sunt suficiente pentru a face pe oricine sa se indragosteasca de Romania si sunt convinsa ca voi reusi sa imi folosesc toate atuurile si calitatile pentru a fi un bun „ambasador” al tarii mele.

Voi continua sa aduc pe scena internationala Romania autentica printr-un alt costum national oferit de Etnotique, dar si eleganta rochiilor de seara romanesti oferite de Atelier Duchesse, multumindu-le pentru sustinerea continua. Pe parcursul competitiei, voi avea sansa sa port diferite creatii ale unor designeri romani, cu ajutorul The Room Showroom.

Sper sa ma sustineti in numar cat mai mare si sa fiti in continuare alaturi de mine, urmarind pas cu pas parcursul meu in cadrul acestui concurs.
Le multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine si mi-au fost alaturi, familiei mele care mereu mi-a oferit tot suportul de care am avut nevoie si in mod special, agenției ExclusivEvent pentru aceasta oportunitate.” – ne-a declarat Ada-Maria IleanaMiss Tourism International Romania 2018.

  • „Ada este una dintre cele mai frumoase si ambitioase ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 19 ani de activitate. Ada are frumusetea si calitatile necersare pentru a reprezenta Romania cu onoare in China si de a se intoarce in Romania cu un loc cat mai bun pe podium! Este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!” – ne-a declarat Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Tourism International Romania.

 

 

 

 

 

SURSA COMUNICAT: dl.Ernest Hadrian Böhm presedintele Organizatiei ExclusivEvent si al competitiei Miss Tourism International Romania