Preşedintele-director general al SRR, Georgică Severin, a demontat şi respins acuzaţiile formulate la adresa sa

Preşedintele-director general al Societăţii Române de Radiodifuziune, Georgică Severin, a demontat şi respins acuzaţiile formulate la adresa sa într-o sesizare anonimă transmisă Parlamentului, în care se reclamă anumite nereguli la Radioul Public.

Prezent astăzi în faţa deputaţilor din Comisia pentru Cultură, Georgică Severin a enumerat o serie de realizări ale Radio România în anul 2018, precum: Târgul Internaţional de Carte Gaudeamus – dedicat Centenarului, Festivalul Orchestrelor Radio – Radiro şi o nouă staţie teritorială la Braşov, care va emite din ianuarie.

Potrivit lui Georgică Severin, reţeaua de corespodenţi locali s-a dezvoltat, iar acest lucru ajută Radio România să se menţină pe primul loc în preferinţele ascultătorilor şi lider de piaţă. Echilibrul politic în cadrul emisiunilor informative ale Radio România nu a avut de suferit şi nici un jurnalist nu a fost sancţionat pentru delicte de opinie – a mai spus preşedintele-director general, citat de redactorul RRA Alina Stănuţă./lbadiu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 18 decembrie