Poliţiştii au întocmit o listă de suspecţi în cazul exploziei de la o sucursală bancară din Braşov

Poliţiştii au întocmit o listă de suspecţi în cazul exploziei de azi-noapte de la o sucursală bancară din Braşov. Oamenii legi spun că în jurul orei 3:30 au primit un apel la numărul unic de urgenţă 112, care anunţa incidentul. Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au constatat că o explozie a avut loc într-o unitate bancară, aflată în cartierul Răcădău din municipiu. Au fost dislocate uşa şi geamul de la accesul dinspre stradă al sucursalei bancare, cât şi un bancomat. Părţi din acestea au fost împrăştiate pe trotuarul şi pe şoseaua din faţa băncii.

Alina Maria Ivan, purtător de cuvânt al Poliţiei Braşov: „Uşa şi geamul de la accesul dinspre stradă în sucursala bancară, cât şi un bancomat au fost dislocate din locul în care se aflau, părţi din acestea fiind împrăştiate pe trotuarul şi carosabilul din faţa sucursalei. În urma cercetărilor a fost conturat un cerc de suspecţi, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale”.

Nu se ştie deocamdată dacă răufăcătorii au reuşit să fure bani, ne-a transmis corespondentul nostru Nicolae Jalea./csimion/schelaru

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 29 decembrie)