Colaborarea inceputului de an! Alina Eremia si Nosfe lanseaza „Filme cu noi”

Anul incepe in forta pentru Alina Eremia, cu un featuring beton pentru super-piesa “Filme cu Noi” in colaborare cu Nosfe. Cu un sound fresh si atipic pentru industria muzicala din Romania, cei doi aduc ritmurile de moombahton in difuzoarele boxelor.

Urmareste videoclipul:

Colaborarea cu NOSFE a venit in mod organic si impleteste perfect stilul muzical reprezentativ pentru cei doi artisti: „Single-ul *Filme cu noi* vorbeste despre o relatie care nu s-a consumat pe deplin. El este inca dependent de ea si o cauta in fiecare fata pe care o intalneste, iar ea vrea sa se desprinda dintr-o poveste toxica. Imi place sa ies din zona mea de confort si sa aduc si alt flavour in muzica mea!”, a declarat Alina.
Cu un vibe extrem de senzual si cu ritmuri care ne duc mai aproape de vara, “Filme cu Noi” te va face sa dansezi in club sau la petreceri. Coregrafia din clip imbina o serie de stiluri de dans care completeaza perfect mesajul piesei. „De cand asteptam sa iasa clipul asta! Era nevoie de un vibe atat de sexy in Romania! Va pupa unchiu!” a declarat Nosfe.
Piesa a fost compusa la SEEK MUSIC, de catre Alina impreuna cu Nosfe, Killa Fonic si Liviu Teodorescu; Lu-K Beats fiind cel care semneaza productia piesei. „Piesa vine cu multa atitudine! Eu si Nosfe suntem la a doua colaborare si ma bucur ca si-a pus amprenta. Clipul este regizat de San, are super energie si evident ca dansul nu putea sa lipseasca”, a incheiat artista.

Alina Eremia a devenit cunoscuta publicului prin intermediul serialului „Pariu cu viata”, iar aventura ei in lumea muzicii a inceput impreuna cu Lala Band. In 2012, a lansat primul single din cariera solo, „With Or Without You”, urmat de piesa „Tu esti vara mea”, care s-a auzit la radiourile din toata tara. De asemenea, piesele „Cum se face”, „Cand luminile se sting” si „Dulce Amar” s-au bucurat de un real succes. In anul 2017, Alina Eremia a atins fruntea clasamentelor muzicale cu hit-ul „Poarta-ma”. Anul 2018 a venit cu hit-ul “Doar Noi” si “Tatuaj”, tot catre finalul anului trecut Alina Eremia a lansat in Rusia piesa “Love & Lover”, in colaborare cu Rudenko si Dominique Young Unique.