Comunicat de presă CNAIR – Restricții de tonaj (7,5 tone) pe sectorul DN 11, între Onești – Bacău, din cauza viscolului. Rută ocolitoare Bacău – Adjud – Onești

Din cauza ninsorilor abundente și viscolului care produc vizibilitate redusă, CNAIR și Poliția Rutieră au decis restricționarea circulației pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, pe următorul sector de drum național:

  • DN 11 între Onești – Bacău, pe sectorul cuprins între km 132+500 – km 175+460;

Precizăm că ruta ocolitoare aferentă este:

  • Bacău – Adjud – Onești.

Utilajele CNAIR sunt pregătite să intervină imediat ce condițiile meteorologice se vor ameliora,  pentru curățarea drumului și redeschiderea circulației.

Regionalele CNAIR acționează pentru degajarea carosabilului astfel încât restricțiile să poată fi ridicate în cel mai scurt timp.

Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Imagini de la intervențiile Regionalelor CNAIR puteți vedea pe pagina de facebook a companiei: https://www.facebook.com/cnadnr

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.

CNAIR SA

RADOR – 11 ianuarie