La Târgul de Turism de la Viena va avea loc o sesiune de live cooking

La Târgul de Turism de la Viena va avea loc azi o sesiune de live cooking, prezentată de Asociaţia My Transylvania şi Slow Food Sibiu. Astfel, vizitatorii târgului vor putea degusta preparate cu ingrediente din zona Sibiului: zacuscă cu brânză de capră, mămăligă cu ciuperci şi ciocolată cu trufe, ca desert. Sibiul participă în aceste zile şi la la Târgul de Turism de la Stuttgart, care se desfăşoară până pe 20 ianuarie şi care este cel mai mare târg de profil din Germania, cu peste un sfert de milion de vizitatori anul trecut. La acest târg, Sibiul are un stand propriu alături de patru agenţii de turism locale. Corespondenta noastră Carmen Vulcan aminteşte că Zona Sibiului deţine, în acest an, în premieră pentru România, titlul de Regiune Gastronomică Europeană./cpodea/gpodea

(RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 13 ianuarie)