Cleopatra Stratan spune „Adio” in cel mai nou clip al sau

Cleopatra Stratan incepe anul cu o noua piesa! Dupa ce a colaborat in decembrie cu Edward Sanda pentru „Cozonac”, tanara artista traieste prima dragoste in cel mai nou clip al sau si lanseaza „Adio”. Piesa este compusa de Theea Miculescu, Marius Moga, Florian Rus si produsa in studiourile DeMoga Music. Pentru videoclip, Cleopatra a colaborat din nou cu Roman Burlaca, regizorul din spatele clipului „Te las cu inima”. O poveste cinematografica, „Adio” pune in scena sfarsitul primei iubiri – o dragoste pura, in care fiecare moment este plin de emotie.

„Roman Burlaca semneaza si de data asta acest videoclip si ii multumesc din suflet pentru ce a realizat! Am filmat in jur de 18 ore la Palatul Feroviarelor din Chisinau. A fost foarte interesant: tinute noi, alt look, alta poveste, alta perspectiva, cadrâe noi si emotii diferite! Am colaborat foarte bine cu Alexandr Burjua, baiatul din clip, care este un dansator foarte talentat. Fetele care au participat imi sunt prietene, ne-am inteles foarte bine de la inceput si inca tinem legatura. Sper foarte mult sa va placa. «Adio» este o piesa in care s-ar putea regasi oricine: despartirea pentru totdeauna”, marturiseste Cleopatra.

Artista nascuta in Republica Moldova are in palmares sase recorduri mondiale: cel mai tanar artist care a lansat un album de succes, cel mai tanar interpret care a sustinut un concert live de doua ore in fata unui public numeros, cel mai bine platit artist care a primit 10.000 de euro pentru o singura piesa, cel mai tanar interpret care a primit trei premii MTV, cel mai tanar interpret care a avut un hit no.1 la nivel national si cel mai tanar cantaret de succes.

Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra Stratan a avut succes inca de la varsta de 3 ani. Hit-ul ei, „Ghita“, s-a auzit inclusiv in tari ca Japonia, Spania si Mexic. Din anul 2008, Cleopatra Stratan are si propria ei papusa, iar din anul 2009 este inclusa de site-ul oddee.com in topul copiilor minune, unde ocupa locul 4. In iunie 2018, copilul fenomen a cucerit publicul cu „Te las cu inima”, o poveste ce o prezinta pe Cleopatra Stratan intr-o alta lumina: desi trage dupa ea un geamantan, la fel ca in clipul „Ghita“, ea nu mai este fetita cu ochelari si codite, ci o adevarata domnisoara. In Ajun de sarbatori, Cleopatra a colaborat cu Edward Sanda si au lansat „Cozonac”, o piesa perfecta pentru sarbatorile de iarna.

Geanina SAVU

PR Manager CatMusic

mobile: +40731 303 818

address: B-dul Ficusului 5-7, Bl. XX/7, parter,
sector 1, 013971, Bucuresti, Romania

tel: +4021 233 18 47, 48

fax: +4021 233 18 91

www.catmusic.ro | www.catmusic.me