Zedd și Katy Perry lansează un single de ascultat „365” de zile pe an

Zedd si Katy Perry ne invata o lectie importanta odata cu neasteptata lansare a single-ului „365” – dragostea este raspunsul tuturor intrebarilor ce macina constiinta, iar viata in lipsa ei nu are niciun farmec.

Optimismul si bucuria sunt elementele principale ce alimenteaza ritmul molipsitor al acestei piese, iar colaborarea dintre Zedd, faimosul DJ si producator premiat la Grammy’s, si Katy Perry, superstarul ce nu mai are nevoie de prezentare, le ofera ascultatorilor o experienta muzicala ce nu va putea fi ignorata.

Piesa „365” a fost scrisa de cei doi si produsa de catre Zedd si poate fi ascultata aici: https://umusic.lnk.to/365

In completarea lansarii piesei „365”, Zedd si Katy lanseaza si un material video original, regizat de Warren Fu (The Weeknd, Daft Punk) si bazat pe un concept gandit de Katy Perry. Nucleul videoclipului este reprezentat de intrebarea – „Oare poate Inteligenta Artificiala invata ce e dragostea?” si urmareste povestea androidului Katy Perry care tanjeste sa fie om si incepe sa simta o conexiune aparte cu Zedd.

Urmareste videoclipul aici: https://www.youtube.com/watch?v=YrbgUtCfnC0

„Eu si Katy ne stim de ceva vreme, iar in momentul in care amandoi ne-am aflat in turneu in Australia, am inceput sa lucram la cateva proiecte muzicale. Dupa ce s-a incheiat turneul, am continuat sa lucram impreuna si asa <365> a inceput sa prinda contur. Cum toate planetele ni s-au aliniat, am simtit ca exista o legatura speciala intre noi. Iubesc cum suna vocea lui Katy integrata in aceasta piesa. Sunt incantat ca o putem impartasi cu fanii nostri”, declara Zedd.

Am fost incantata ca Zedd a putut sa imi fie alaturi in turneul <Witness> si ca in timpul nostru liber am putut compune elementele ce au condus la aceasta piesa speciala. Sunt fericita sa colaborez cu o fiinta atat de talentata si ancorata in realitate ca Zedd”, declara Katy Perry

„365” este primul single din 2019 semnat Zedd si vine in completarea succeselor fulminante inregistrate de remixul piesei „Lost In Japan” a lui Shawn Mendes si de hit-urile „Happy Now” feat. Elley Duhé si „The Middle” feat. Maren Morris si Grey. Piesa „The Middle” i-a asigurat lui Zedd cel de-al doilea #1 in Top 40 Radio si i-a adus trei nominalizari la premiile Grammy.

Victor Rebenciuc – Universal Music Romania

RADOR – 15 februarie