Un tronson de pe A 3 Bucureşti – Ploieşti a intrat în reparaţii la doar două luni de la inaugurare

În Bucureşti, un tronson de pe autostrada urbană A 3 Bucureşti – Ploieşti a intrat în reparaţii la doar două luni de la inaugurare. Reporterul nostru Alexandru Lancuzov este acum pe Autostrada Urbană şi are mai multe detalii, în direct. Alex, ce s-a întâmplat acolo?

Reporter: Breteaua de ieşire din autostrada urbană în Şoseaua Petricani în sectorul 2 a fost închisă, după ce pe aproximativ 50 – 60 de metri carosabilul s-a lăsat, exact deasupra zonei unde a fost construită reţeua de canalizare din subteran. Autostrada este în garanţie, constructorul a adus utilaje şi sparge acum tot carasabilul, pe aproximativ 100 de metri.

Pe sensul de mers către Pipera şoferii sunt deviaţi direct pe Şoseaua Petricani şi nu mai pot folosi toată breteaua. Posibil să fie o problemă cu materialele de umplutură sau poate compactarea nu a fost corespunzător executată. Avem totuşi această situaţie, în condiţiile în care pe acest segment traficul greu este interzis şi nu avem uzuri sau încărcări deosebite.

Oficialii Companiei de Drumuri au fost pe teren, au văzut situaţia şi au transmis constructorului să remedieze cât mai rapid problema. Evident reparaţiile se fac pe cheltuial acestuia./pvelisar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 20 februarie