#Toarnă – Cel mai recent single lansat de Ruby, în top 10 în YouTube Trending

Cel mai nou single lansat de Ruby, #Toarnă este în topul celor mai populare clipuri de pe YouTube chiar din ziua în care a fost lansat, iar acum ocupă locul 8 și urcă în continuare. În plus, frumoasa artistă a cucerit publicul și a adunat peste un milion de vizualizări pe YouTube în doar câteva zile. Și pentru că piesa a stârnit numeroase comentarii pozitive, cei de la Junimea, una dintre cele mai creative pagini online de divertisment, au luat-o în „vizor” pe artistă și au făcut câteva meme-uri amuzante care au ajuns virale.

„Sunt cele mai caterincă meme-uri, le-am văzut și la TV și toată lumea îmi scrie să mă întrebe dacă le-am văzut și ce părere am de ele”, spune Ruby.

Produsă în studiourile Midiots și lansată alături de Cat Music, #Toarnă este o piesă cu beat-uri tribale, elemente orientale și versuri incitante. Decoruri special construite pentru acest concept, peste 24 de ore de filmare și o cantitate impresionantă de apa-toate acestea s-au întâmplat în regia lui Kobzzon.

În prezent, artista participă alături de iubitul său în cadrul show-ului „Asia Express”, cel mai dur reality show de aventură difuzat în România.

De-a lungul timpului, artista a colaborat cu artiști precum Shift (pentru „Invizibil”), UZZI (pentru „Nu caut iubiri”), What’s UP („Nu pune la suflet”), Dorian Popa („Buna, ce mai zici?”), Voltaj („Nana”) și A.U. („Iti mulțumesc”). Cel mai popular single și videoclip din carieră artistei este „Condimente”, care a adunat peste 63 de milioane de vizualizări pe YouTube. Până în prezent, clipurile lansate de Ruby au generat peste 310 de milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music.

Geanina SAVU

PR Manager – Cat Music
mobile: +40731 303 818
address: B-dul Ficusului 5-7, Bl. XX/7, parter,
sector 1, 013971, Bucuresti, Romania
tel: +4021 233 18 47, 48
fax: +4021 233 18 91
www.catmusic.ro | www.catmusic.me

RADOR – 26 februarie