Ministerul Finanţelor Publice va lansa o nouă serie de titluri de stat pentru populaţie

Ministerul Finanţelor Publice va lansa săptămâna viitoare o nouă serie de titluri de stat pentru populaţie, în urma succesului de care s-a bucurat cea derulată în cursul lunii februarie – a anunţat astăzi ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici. Noutatea va fi reprezentată de faptul că va exista posibilitatea cumpărării de titluri şi cu maturitate de un an.

Eugen Teodorovici: Vom avea la un an cu o dobândă de 3,50%, la doi ani dobânzi de 4%, la trei ani cu rata dobânzii de 4,5% şi la cinci ani dobândă de 5%. Reamintesc faptul că sunt investiţii sigure, neimpozitate, dobânzile respective, sunt transferabile, sunt o serie de facilităţi pe care Ministerul de Finanţe în anul 2018 le-a înglobat în acest pachet şi sunt convins că şi această a doua emisiune, deci pentru luna martie, în 2019, va fi un succes.

Realizator: Peste 11 mii de români au cumpărat în această lună titluri de stat pentru populaţie, în valoare totală de aproape 700 de milioane de lei, cu maturitate la 2, la 3 şi la 5 ani./pvelisar

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 27 februarie