Ultimele 3 luni de stagiune aduc evenimente speciale la Sala Radio: se lanseaza abonamentele aprilie-iunie 2019!

Daca vreti sa daruiti un cadou special de martie celor dragi, atunci un abonament la concertele din stagiunea Salii Radio este cea mai buna idee! Ultimele 3 luni ale stagiunii 2018-2019 (aprilie-iunie) aduc pe scena celei mai mari sali de concerte simfonice din Romania evenimente speciale: invitati din tara si din strainatate si un program extrem de atractiv, cu cei mai mari compozitori ai muzicii clasice si ”hit-uri” ale repertoriului simfonic!

Printre invitatii speciali pe care ii veti aplauda pe scena Salii Radio se numara dirijorii ANASTASIOS SYMEONIDIS, KASPAR ZEHNDER, JANKÓ ZSOLT, ROSSEN GERGOV, CHRISTIAN SCHUMANN, MORITZ GNANN, OLIVIER ROBE, DUNCAN WARD s.a. si solisti de talie internationala precum violonistii REMUS AZOITEI, VLAD STANCULEASA si BOGDAN ZVORISTEANU, violoncelistul ANDREI IONITA, pianista LUIZA BORAC s.a.

 Incepand de miercuri, 6 martie 2019, abonamentele pentru ultimele 3 luni de stagiune (aprilie-iunie 2019) vor fi puse la vanzare. Pentru a vedea care sunt evenimentele din stagiune la care sunt valabile abonamentele, va rugam sa consultati sectiunea de program de pe site-ul www.orchestreradio.ro.

Biletele individuale pentru cele 3 luni vor intra la vanzare incepand din data de 11 martie.

 Pentru detalii, va transmitem comunicatul de presa atasat.

Sa aveti o zi buna in continuare, toate cele bune !

Cristina Niculescu (Barbulescu) 

Consilier PR (Relatii Publice)
Stagiunea de concerte – Sala Radio
 
0745.289.181