Benny blanco, Tainy, Selena Gomez & J Balvin lanseaza videoclipul piesei „I Can’t Get Enough”

„I Can’t Get Enough”, colaborarea molipsitoare a celor 4 fantastici – benny blanco, Tainy, Selena Gomez si J Balvin, se bucura de un material vizual jucaus, plin de viata, care va face colturile oricarei guri sa se ridice. Il puteti urmari aici: https://youtu.be/Tztc73r8348

Videoclipul piesei „I Can’t Get Enough” duce la propriu ideea de pillow talk inspre atmosfera unei petreceri in toata regula, tinute chiar in pat. Materialul vizual se developeaza in tandem cu linia melodica, reusind sa redea intocmai spiritul ludic al acestei piese.

„I Can’t Get Enough” a fost lansata aproape acum doua saptamani, iar videoclipul a depasit deja 2 milioane de vizualizari, in nici 20 ore de la lansare.
blanco si Tainy – producatorul hit-ului „I Like It” de la Cardi B si al piesei „Estamos Bien” de la Bad Bunny – au inceput sa lucreze la aceasta piesa in luna decembrie, urmand ca apoi sa ii invite pe Selena Gomez si J Balvin sa li se alature.

I Can’t Get Enough” este primul material muzical lansat dupa albumul „Friends Keep Secrets”, al lui benny blanco, care reuneste cunoscutele piese „Eastside” – colaborarea acestuia cu Halsey si Khalid, care inregistreaza un numar uluitor de ascultari, peste 600 de milioane, „I Found You” feat. Calvin Harris, „Better to Lie” feat. Jesse si Swae Lee si „Roses”, colaborarea dintre benny, Juice WRLD si Brendon Urie.