Devino voluntar la Curățenia de Primăvară 2019 în Grădina Botanică din București!

Asociația Team Work organizează în luna martie „Curățenia de Primăvară în Grădina Botanică”, ediția a 14-a, evenimentul fiind realizat din 2006 în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București.

„Curățenia de Primăvară în Grădina Botanică” a început în data de 9 martie și va continua în zilele de 16, 23-24, 30-31 martie, adresându-se tuturor persoanelor cu vârsta de minimum 14 ani care doresc să participe la activități de îngrijire a mediului înconjurător. În cele 6 zile voluntarii desfășoară activități precum scoaterea rădăcinilor, greblarea frunzelor, tăierea lăstărișului și înlăturarea materialului vegetal strâns. Programul de lucru se va desfășeste între orele 9:30-14:30 în sectoare din Grădina Botanică București, iar activitățile vor fi anunțate în dimineața fiecărei zile de curățenie.

Înscrierea pentru oricare dintre zilele din calendarul ediției 2019 a Curățeniei de Primăvară în Grădina Botanică se face prin intermediul completării formularului de pe blog-ul Team Work (https://tinyurl.com/HaiLaCurateniaDePrimavara2019). La finalul activității, munca voluntarilor va fi răsplătită printr-o diplomă de participare și o mică surpriză care să le amintească de implicarea lor în această activitate.

 

Partener instituțional: Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București

Parteneri media: InfoUB, GreenReport.ro, buzzcamp.ro, InfoMediu.eu, Gratuitor.ro, Blogunteer.ro, Calendarevenimente.ro, Decosieco.ro, OnlineGallery, Inparc.ro, Școala ADC*RO, IQool.ro, Radio Teen, Student din Provincie, Hyperflash.ro, Imparte.ro, Studlife, Getlokal, Arcca Student Housing, Orasul meu, Jooble, StudentIQ.

„Curăţenia de Primăvară în Grădina Botanică” este un eveniment organizat de Asociația Team Work din 2006, în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București; face parte dintr-un proiect mai amplu, „Grădina Botanică – Grădina Oraşului Meu”, alături de „Vânătoarea de Comori în Grădina Botanică”, „Curăţenia de Toamnă”, „Grădina Bunicii” (premiul „Spații Verzi MOL 2011” pentru proiectul cu cele mai spectaculoase rezultate din programul „Spații verzi Urbane 2011”) și „Grădina Copiilor” (proiect finanțat prin programul „Spații verzi Urbane 2012”). De asemenea, în anul 2012, Asociația Team Work a câștigat Premiul I la Gala Societății Civile, Secțiunea Protecția Mediului, pentru Curățenia de Toamnă 2011. Până în prezent peste 5500 de voluntari au luat parte la evenimentele organizate de Asociația Team Work în Grădina Botanică.

Asociația Team Work este o organizaţie non guvernamentală, non-profit de tineret axată pe învăţare prin management de proiect, facilitând acumularea de către tineri, prin activităţi de voluntariat, a experienţei necesare încadrării eficiente pe piaţa muncii. Scopul organizaţiei este acela de a promova în rândul tinerilor o atitudine pozitivă faţă de voluntariat şi munca în echipă, de a îi ajuta să se familiarizeze cu diverse medii organizaţionale prin desfăşurarea de proiecte şi de a valoriza practic cunoştinţele teoretice.