Hiturile lui Britney Spears vor fi folosite în comedia muzicală „Once Upon a One More Time”

Cântecele lui Britney Spears vor răsuna pe Broadway, într-o comedie muzicală cu tematică foarte feministă, a anunțat starul pop american.
„Cândva, Cenuşăreasa, Albă ca Zăpada și celelalte prințese din basme s-au adunat la clubul lor de lectură când – oh, baby baby! – o zână feerică le-a adus cartea ‘Femeia mistificată’, provocându-le o revelație regală”, spune textul publicat pe site-ul lui Britney Spears. Acest scurt text introductiv face referire la un eseu al activistei feministe americane Betty Friedan.
„Sunt foarte fericită că va exista o comedie muzicală cu cântecele mele (…) care se întâmplă într-o lume atît de magică, plină de personaje cu care am crescut, pe care le ador și le prețuiesc”, a spus cântăreaţa în vârstă de 37 de ani. „Este un vis devenit realitate pentru mine!”, a mai adăugat ea.
Avanpremiera spectacolului „Once Upon a One More Time” este programată pentru 29 octombrie, la Chicago. Hiturile interpretei celebrei melodii „Baby One More Time”, lansată în 1998, vor răsuna aici, din 13 noiembrie până pe 1 decembrie, înainte de a fi face să vibreze publicul de pe Broadway, New York./rcostea/vdraguta

(www.lesoir.be – 14 martie)