Tame Impala lansează single-ul „Patience”

Tame Impala (Kevin Parker) le demonstreză fanilor de pretutindeni că răbdarea este cea dintâi calitate umană și lansează „Patience”, prima piesă care succedă albumul „Currents” (2015) – certificat cu disc de aur și nominalizat la Premiile Grammy.

„Patience” este o piesă hipnotică, un mix controlat între muzica disco, specifică anilor ’70, și entuziasmul genului house, al anilor ’90, cărora li se suprapune vocea supraomenească a solistului Kevin Parker.

Cu un sunet jucăuș, dar elegant, „Patience” este expresia unei meditații lirice, care se axează pe fluiditatea ciclului existențial și a fazelor pe care omul le tranzitează până în momentul atingerii stării utopice de absolut. „Patience” glorifică starea de așteptare, ce nu reprezintă decât un moment pasager și un prilej unic de a găsi pacea.

Lansarea piesei „Patience” deschide un drum plin de posibilități pentru universul muzical al Tame Impala, care va concert anul acesta la Coechella, va apărea pentru prima dată, pe 30 martie, în cadrul emisiunii Saturday Night Live și nu numai. Mai multe detalii se găsesc aici.

Tame Impala este Kevin Parker. Cel mai recent album al său, „Currents” a fost lansat în 2015 și i-a adus acestuia cea de-a doua nominalizare la Premiile Grammy, certificarea cu disc de aur și un înalt grad de recunoaștere internațională.

Aproape fiecare piesă extrasă de pe albumul <Currents> este o declarație revoluționară a talentului lui Parker, ce nu se poate limita, și a reușitelor acestuia în pozițiile de producător, scriitor, compozitor și interpret, reușind să mențină vie esența Tame Impala.” – Pitchfork