A 20-a ediţie a Târgului Mierii se deschide în Capitală

Cea de-a 20-a ediţie a Târgului Mierii se deschide astăzi în Capitală. Vor fi prezenţi peste 100 de expozanţi, apicultori şi firme specializate.

Pe lângă produsele apicole specifice, vor fi prezente şi produse pentru crescătorii de albine, precum stupi sau produse pentru sănătatea albinelor. Despre acest eveniment a vorbit în această dimineaţă în rubrica „Apel Matinal” de la Radio România Actualităţi, preşedintele Asociaţiei Crescătorilor de Albine din România, Ioan Fetea.

Ioan Fetea: Dacă în România, în toate hipermarketurile, nu mai găsim decât miere amestec, sub o formă sau alta, UE, non UE, şi așa mai departe, la acest târg o să găsiți numai produse obținute direct din stupină, produse originale, produse procesate, dacă mă refer la polen, la miere în mod deosebit, deci produse care garantează calitatea şi provenienţa lor şi astfel că cei care sunt interesați de aceste produse, consumatorii, clienții noștri, colaboratorii noștri, să se bucure de valoarea acestor produse.

Realizator: Târgul Mierii se desfăşoară pe platforma apicolă din Băneasa – Bulevardul Ficusului nr. 42, şi este deschis până duminică./csimion/schelaru

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 29 martie