Consultații medicale gratuite pentru locuitorii Sectorului 1 în data de 07 aprilie 2019

Primăria Sectorului 1 organizează “Ziua porților deschise” la Complexul Multifuncțional Caraiman de Ziua Mondială a Sănătății

Locuitorii Sectorului 1 vor beneficia de consultații medicale gratuite duminică, 07 aprilie 2019, de Ziua Mondială a Sănătății. Primăria Sectorului 1 organizează, în ultima zi a acestei săptămâni, “Ziua porților deschise” la Complexul Mutifuncțional Caraiman, strada Caraiman nr.33 A.

Cu această ocazie, nouă cabinete medicale, dotate cu aparatură de ultimă generație, îi așteaptă, în intervalul 08:00 – 18:00, pe locuitorii Sectorului 1  să-și evalueze, fără costuri, starea de sănătate. Este vorba de consultații medicale în oricare din următoarele domenii: oftalmologie, urologie, oncologie, stomatologie, dermatologie, radiologie, ginecologie, cardiologie și ORL. Persoanele cu domiciliul în Sectorul 1, care doresc să beneficieze de aceste servicii, trebuie să aibă asupra lor actul de identitate.

Complexul Multifuncțional Caraiman și-a diversificat, începând de anul trecut, serviciile pe care le oferă locuitorilor Sectorului 1. Din anul 2018 aici s-a deschis și Centrul de Recuperare Medicală, care oferă servicii de  fizioterapie, kinetoterapie și reabilitare funcțională, dar și Centrul de zi Alzheimer, care vine în sprijinul  persoanelor diagnosticate cu această boală sau cu alte tulburări neurodegenerative.

Servicii de “second opinion”, în parteneriat cu Spitalul Florence Nightingale din Istanbul

Primăria Sectorului 1, prin Complexul Multifuncțional Caraiman, dorește să faciliteze dreptul pacienților la obținerea unei a doua opinii medicale calificate. Acest centru  urmează să implementeze în 2019 un parteneriat împreună cu Spitalul Florence Nightingale din Istanbul, astfel încât pacienții săi să beneficieze de servicii de “second opinion” cu privire la diagnosticul primit în urma unor mamografii, radiografii sau analize de laborator.

Inaugurat în anul 2008, Complexul Multifuncțional Caraiman este primul centru medical deschis în România de o autoritate locală, pentru a veni în sprijinul persoanelor cu venituri reduse.

Persoanele interesate pot obține mai multe detalii de pe site-ul instituției: http://www.cmcaraiman.ro

Serviciul Imagine și Relații cu Mass-Media

Tel. fix: 021/319.10.13/int.151

E-mail: presa.primaria1@gmail.com