Premiile „Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie” Ediţia a V­a

Avem placerea de a va invita sa participati la editia a V­a a premiilor “Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetatori in Stiinta si Inginerie”. Aceste premii anuale, initiate in anul 2015, recunosc tinerii cercetatori din domeniul stiintei si ingineriei care, prin munca lor, au demonstrat excelenta si au adus contributii extraordinare in domeniul lor de specialitate si societatii.
Concursul este organizat de Primaria municipiului Cluj­Napoca in parteneriat cu Prof. Dr. Rada Mihalcea (cetatean de onoare al municipiului Cluj­Napoca incepand cu anul 2014, profesoara la Universitate Michigan).

Castigatorii acestei editii a concursului vor primi premii in bani (Locul I 3000 $, Locul II 2000 $ si Locul III 1000 $), mentiuni speciale precum și diplome de merit. Acestea vor fi inmanate in cadrul unei festivitati organizate de catre Primaria municipiului Cluj­Napoca, impreuna cu Prof. Dr. Rada Mihalcea.

Premiile pentru castigatorii acestui concurs sunt asigurate de urmatorii sponsori: Emerson, iQuest.

Conditii de participare:
Se califica pentru candidatura la acest premii toti cei care lucreaza in cercetare intr­un domeniu de stiinta sau inginerie, la universitati, institute de cercetare sau companii din intreaga tara. Candidatii trebuie sa nu depaseasca varsta de 35 de ani, impliniti pana la data de 31 decembrie 2019 (inclusiv).

Aplicatie:
Se solicita nominalizari si autonominalizari care sa contina urmatoarele documente:
1. Scrisoare de nominalizare sau autonominalizare care sa sublinieze meritele candidatului si sa demonstreze motivul pentru care candidatul este potrivit pentru premiul “Tineri Cercetatori in Stiinta si Inginerie”
2. Curriculum Vitae al candidatului.
3. O scrisoare de recomandare.
4. O copie dupa buletinul de identitate al candidatului.

Calendarul desfasurarii concursului pentru anul 2019:
Materialele trebuiesc trimise in format electronic la adresa de e­mail

tineri.cercetatori.stiinta.ing@gmail.com pana la data de 31 mai 2019.

Scrisoare de recomandare trebuie trimise direct de catre referenti la aceeasi adresa de e­mail tot pana la data de 31 mai 2019. Aplicatiile primite dupa aceasta data nu vor fi luate in considerare.

Nominalizarile vor fi evaluate de o comisie formata din cercetatori din domeniul stiintei si ingineriei, prezidata de Prof. Dr. Rada Mihalcea (University of Michigan).

RADOR – 18 aprilie