Precizări cu privire la ședința C.A. din data de 18 aprilie 2019

În ședința ordinară a Consiliului de Administrație din data de 18 aprilie 2019 Ordinea de zi, care prevedea acordarea tichetelor de vacanță pentru angajații SRR și aprobarea Planului anual de investiții, nu a fost aprobată din cauza abținerii de la vot a următorilor membri C.A.: Radu F. Alexandru, Alexandru Muraru, Gabriel Basarabescu, Adrian Moise, Dragoș Pătlăgeanu și Angelo Mitchievici.

În favoarea Ordinii de zi au votat toți ceilalți membri prezenți. A existat o singură absență, din motive medicale.

În lipsa majorității de voturi, conform prevederilor legale și a Regulamentului de Organizare și Funcționare al Consiliului de Administrație, Ordinea de zi nu a putut fi adoptată și, în consecință, ședința nu s-a putut desfășura.

Președintele Consiliului de Administrație a hotărât convocarea unei noi ședințe joi, 25 aprilie 2019.

Întârzierea adoptării hotărârilor programate pentru ședința din data de 18 aprilie a.c. va duce atât la amânarea acordării tichetelor de vacanță, cât și a punerii în aplicare a Planului de investiții.

Responsabilitatea pentru aceste întârzieri revine în totalitate membrilor C.A. care nu au votat Ordinea de zi, indiferent de motivele invocate, deși Președintele C.A. a subliniat în mod repetat riscurile amânării dezbaterii și aprobării subiectelor de pe Ordinea de zi.