Informaţii din trafic

Compania de Drumuri a scos la licitaţie contractul pentru reparaţii capitale la podul peste Arieş, pe DN 1 la intrarea în municipiul Turda din judeţul Cluj. În lungime de 160 metri, podul are numeroase probleme la structura de rezistenţă, iar traficul se desfăşoară cu restricţii, semaforizat. Proiectarea şi reparaţiile vor dura 14 luni şi este posibilă închiderea totală a circulaţiei. Cum se circulă la această oră pe şoselele principale din ţară ne spune acum, în direct, reporterul nostru Alex Lancuzov. Bună dimineaţa, Alex !
Reporter: Bună dimineaţa! Accident grav pe DN 7 Valea Oltului în județul Vâlcea, în zona Câineni, la kilometrul 235, lângă limita cu județul Sibiu. A fost un impact frontal între un autotren şi un autoturism de teren. Șoferul din mașină 4 x 4 şi-a pierdut viaţa. Poliția Rutieră Vâlcea transmite că șoferul autocamionului era sub influența băuturilor alcoolice. În zona accidentului, la kilometrul 235 drumul este drept, cu linie dublă continuă. S-au format cozi destul de mari pe Valea Oltului, la Câineni. Tot pe DN7 Pitești – Sibiu, consolidări cu restricţii la Morăreşti, kilometrul 152. În judeţul Vâlcea sunt programate plombări la Milcoiu, lângă municipiul Râmnicu Vâlcea, și pe Valea Oltului, la kilometrul 215.
În vestul țării, lucrări de asfaltare pe DN 6 Timișoara – Cenad. Drumarii toarnă covoare asfaltice de aproximativ 10 km între Timișoara și Becicherecu mic. În Moldova, Regională de Drumuri Iași asfaltează pe DN 28A la ieşirea din Pașcani spre Motca. Pe autostrada A1 București – Pitești este coloană la podul peste Argeş, iar în București semafoare defecte la intersecțiile Crângași cu Ceahlău şi Știrbei cu Berzei./amirea/sdm2

 

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI (22 aprilie)