Volodimir Zelenski a avertizat în privinţa apariţiei unor profitori care se folosesc de numele său

Volodimir Zelenski, câştigătorul alegerilor prezidenţiale din Ucraina, a avertizat cetăţenii ucraineni în legătură cu apariţia unor profitori (speculanţi), care se folosesc de numele său.
„Vreau să vă spun că există o astfel de ‘sectă’ care susţine următoarele: ‘noi suntem oamenii lui Zelenski şi am venit la voi din partea lui’. Au apărut astfel de profitori, care se adresează primarilor, consiliilor regionale, tribunalelor, procurorilor, reprezentanţilor mediului de afaceri, etc… Ei spun că, acum, noi hotărâm totul, că totul va fi cum spunem noi, că noi avem mandat de la Zelenski. Doar că eu nu am autorizat pe nimeni pentru nimic. Şi nici în viitor nu intenţionez s-o fac” – a declarat Zelenski, într-o conferinţă video publicată pe Facebook.
Volodimir Zelenski îi roagă pe cei care se vor întâlni cu astfel de oameni să-i înregistreze video şi să se adreseze organelor de ordine. Amintim că, Volodimir Zelenski a câştigat alegerile prezidenţiale din Ucraina cu un procent record de 73,22% din voturile alegătorilor./ssirbu/pvelisar

(www.ria.ru – 27 aprilie)