Jocurile copiilor outdoor INVICTUS

Vineri, 17 mai, începând cu ora 11.00, Echipa Invictus România va participa la „Jocurile copiilor outdoor INVICTUS”, ce se vor desfășura în Parcul Sub Arini, din Sibiu. 

Sub îndemnul „noi nu vrem afară, noi suntem afară” organizatorii, partenerii și voluntarii au pregătit ediția a doua a acestui concurs, pentru un număr de 400 de preșcolari și școlari mici din județul Sibiu, într-o locație inedită, în aer liber, cu trasee și obstacole noi, care îi vor provoca pe participanți și invitați. 

Participanții vor lua startul în cursele INVICTUS și CAMARAD, la categoriile grupa mare și clasa pregătitoare,fete și băieți. Copiii și invitații vor participa la ateliere diverse – nutriție, club de lectură pentru copii, leagăne și hamace, concursuri sportive, tombolă și multe altele.

Surpriza din acest an o constituie prezența în mijlocul copiilor a membrilor echipei INVICTUS România, militarii eroi care nu renunță la luptă niciodată.

Jocurile copiilor outdoor INVICTUS sunt organizate de Grădinița cu program prelungit nr. 22, din Sibiu, Asociația Voluntarilor INVICTUS România și Academia Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu” din Sibiu, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar al Județului Sibiu, Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu, Inspectoratul de Jandarmi Județean Sibiu, Aria SportSibiu, Asociația Clubul Sportiv Aria pentru SportSibiu, Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, DirecțiaJudețeană pentru Sport și Tineret Sibiu, Asociația Grădinița Veseliei Sibiu.