Connect-R lansează „Perfect” 

 

Hitul „Perfect”, lansat de Connect-R de Înălțare, va fi cântat în premieră în fața publicului pe 9 iunie, de ziua artistului, în cadrul spectacolului „Eu sunt Ștefan” de la Sala Palatului

Connect-R, artistul care a cucerit milioane de oameni cu hitul „Vara nu dorm”, lansat în urmă cu mai bine de 7 ani, se află în aceste zile pe ultima sută de metri în pragătirile pentru cel mai important concert din viața lui, „Eu sunt Ștefan”.

Spectacolul va avea loc duminică, 9 iunie, la Sala Palatului și este gândit ca un adevărat manifest prin care artistul își asumă și declară public cine este el cu adevărat, chiar de ziua lui, pe 9 iunie, când omul Ștefan Relu Mihalache împlinește 37 ani. „Spectacolul de duminică este despre autenticitate, despre omul de dincolo de măști și de nume. Este despre persoana Ștefan, nu despre persona Connect-R”, detaliază artistul într-un interviu chiar în această dimineață.

Pentru prima data, Connect-R strânge la un loc, în cadrul acestui eveniment festiv, atât familia și fanii, cât și o parte dintre colegii de breaslă împreună cu care va cânta câte o piesă, pe scena de la Sala Palatului. Printre invitații concertului „Eu sunt Ștefan” se număra Alex Velea, Damian Drăghici, Nicole Cherry, Pepe, Puya, Shift, Elianne, Rimaru, Ralu-K și alții.

Surpriza cea mai mare a artistului pentru fanii lui este însă noul său hit, lansat pe 6 Iunie 2019, chiar de Inălțare. Cunoscut ca fiind foarte credincios, Connect-R simte că ziua asta o să îi poarte noroc și că piesa „Perfect” iși va ocupa locul acolo unde merita, adică în inima publicului și in playlistele de radio.

Piesa „Perfect” va fi, cu siguranță, noul hit care va împânzi litoralul în această vară, cluburile și terasele, nunțile și spectacolele organizate de Zilele Orașului.

Inspirat de un interviu de-al lui Nichita Stănescu, în care poetul spunea că perfecțiunea trece întotdeauna neobservată, dând ca exemplu un cub ciobit într-un colț, care creează curiozitate, controverse și atrage atenția.

Așa cum imperfecțiunea are fix menirea de a pune refletorul pe măreția obiectului de artă, la fel și Connect-R iese către public cu această declarație muzicală, în care își asumă statutul, culoarea, etnia și emoțiile, plusurile și minusurile, își dezbracă măștile, își declară cu mândrie ADN-ul și sinceritatea: „Cine ți-a spus că sunt perfect/ Cine ți-a spus n-a fost corect/Eu m-am născut un incomplet/ Din fabricație sunt defect”.

O adevărată ars poetica muzicală în muzica mainstream, piesa”Perfect” are deja și un videoclip: http://bit.ly/ConnectR_Perfect

Hitul „Perfect” va fi cântat în fața publicului pentru în premieră, în curând, în cadrul spectacolului „Eu sunt Ștefan” de pe 9 iunie de la Sala Palatului. Connect-R își va petrece pentru prima oară ziua de naștere cu 4.000 oameni, iar după concert, 37 de fani care au achiziționat bilet de „Meet & Greet” vor ciocni în culise un pahar de șampanie și vor sta la povești cu omul din spatele vedetei Connect-R.