Phaser lansează un nou single cu videoclip. Piesa se numește “Spune-mi unde ești” și surprinde momentele triste și nostalgia care apar în urma unei despărțiri.

Urmareste aici videoclipul: https://youtu.be/p-zGeSHCgtI

“Spune-mi unde ești este despre partea mai puțin frumoasă a relațiilor – despărțirile. De multe ori la sfârșitul unei povești de dragoste unul din cei doi parteneri este afectat mai puternic și rămâne pentru o perioadă într-o stare de melancolie și căutare. Important este însă că întotdeauna există speranță pentru un nou început, nu e totul scrum”, declară membrii trupei.

Muzica și versurile au fost scrise de cei de la Phaser. Mixajul și masterizarea au fost realizate de George HORA de la Studio66.

Videoclipul a fost filmat într-un apartament spațios și elegant aflat într-o clădire istorică din zona Pieței Unirii din Timișoara. Pentru filmări trupa a colaborat din nou cu Seba MARU Films, împreună cu care au mai realizat videoclipuri precedente cum ar fi Indestructibil sau Călători.

În septembrie 2017, Phaser a început colaborarea cu MediaPro Music și Universal Music Romania. Anul 2018 a fost unul plin pentru trupă și a marcat și prima colaborare a lor cu un alt artist: au lansat împreună cu Octavian “Vita” Horvath de la Implant pentru Refuz piesa manifest Erou. La începutul anului trupa a mai lansat piesa Demon, primul single din 2019.

Din componența trupei fac parte Carina Dumitru (voce), Radu Racz (bas), Sebi Bârzeianu (chitară), Lucian Oprișan (clape) și Arnold Birta (tobe).

Asculta / Descarca piesa: https://Phaser.lnk.to/SpuneMiUndeEsti