Ioana Ignat lanseaza single-ul „Langa ea”

Ioana Ignat incepe vara cu dreptul. A pornit intr-o calatorie reconfortanta spre munte, iar drumul ezoteric este insotit de o coloana sonora magnifica, noul single „Langa ea”.

Dupa ce a cucerit publicul cu hitul „In palma ta” (alaturi de Edward Sanda), ce a ocupat primul loc in topurile muzicale saptamani la rand, Ioana se intrece pe sine si aduce o melodie care are toate ingredientele sa stea „langa ea, langa inima mea”.

Un jurnal de calatorie ce reitereaza momente artistice, cu accent pe un fragment din viata unor muzicieni, videoclipul regizat de catre Daragiu, completeaza perfect mesajul piesei si te transpune intr-un cadru idilic, cu elemente de basm modern: peisaje care iti taie respiratia, activitati ale unei perechi de muzicieni care gasesc inspiratie departe de galagia urbana, foc de tabara, cantat la lumina lunii etc.

Piesa este compusa de catre Ioana Ignat, tot ea fiind compozitoarea anterioarelor melodii, precum „In palma ta”, „Nu ma uita” sau „De dragul iubirii”. Piesa este produsa de Tudor Monroe si Alex Turcu.

Ioana Ignat este povestea de succes a ultimulor 2 ani. Un timbru unic, un artist ce isi compune singur piesele, si o experienta completa in aparitiile live. De la primul single, „De dezindragostesc”, si pana la piesele recent lansate „N-am nevoie” (alaturi de DJ Sava) sau „Muritor”, Ioana Ignat cucereste instant publicul si topurile muzicale, ajungand pe primul loc in YouTube Trending, in topurile digitale sau cele ale radiourilor din Romania.
Piesa Doar pe a ta devine foarte repede No1, cea mai difuzata piesa a anului 2017, si piesa romaneasca care a stat cel mai mult in Top Shazam. Tot in anul 2017, Ioana lanseaza piesa Nu ma uita, piesa ce devine in scurt timp cea mai populara piesa in mediul online (65 milioane vizualizari pe YouTube).
In 2018, Ioana lanseaza piesa In palma ta, piesa ce devine din nou No1 in topul difuzarilor radio si Tv, fiind pana in aprilie 2019 cea mai difuzata piesa a momentului. Pe parcursul anilor 2018-2019, Ioana lanseaza piese solo si in diverse colaborari: De dragul iubirii, Nu mai e, Cand lumea e rea (feat. Dorian Popa), Much better (feat. Super Monkeys), Vivere (feat Havana), Lacrima (feat. Tudor Moroe), Te Sarut (feat. Pavel Stratan), Dor de Noi (feat. Shift), Asa-mi vine (feat. What’s Up), Muritor, N-am nevoie (feat. DJ Sava).

RADOR – 10 iunie