Cabron si Andra sunt un cuplu in „Doamna si Vagabondul”, cea mai noua piesa cantata impreuna

Cabron si Andra sunt un cuplu in “Doamna si vagabondul”, cea mai noua piesa semnata de Cabron, care se va regasi pe urmatorul sau album, ”Cabron si Doamnele”.

Este o prima piesa din viitoarele mele colaborari cu toate vocile feminine pe care le apreciez. Cred ca e o metafora buna pentru piesa, mi se pare ca se potriveste si cu mesajul ei, dar si cu titlul viitorului album, Cabron si Doamnele”, povesteste Cabron.

Dupa ce a lansat albumul “Gemenii”, un statement hip-hop care-l defineste, Cabron pregateste un nou album care va strange vocile feminine pe care le apreciaza din muzica romaneasca.

 Doamna si Vagabondul” este produsa in studiourile HaHaHa Production, scrisa de Cabron si Smiley, iar muzica este semnata de Serban Cazan, Florin Boka, Lucian Nagy, Cabron si Smiley, piesa fiind lansata in coproductie cu Cat Music.

 Cabron este una dintre cele mai cunoscute voci de hip-hop din Romania si face muzica de 20 de ani. A inceput cu Shobby alaturi de care a avut trupa Codu’ Penal. In 2006 a lansat primul album solo “Prin ochii mei”, pe care l-a lansat gratuit pe internet, la cererea fanilor. In 2008 a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care a lansat mai multe single-uri care au ajuns hit la toate radiourile din Romania, printre ele numarandu-se „Arata-le la toti”, „Iarna pe val”, „Frunzele si iarba”, „Da-o tare”, „Vocea ta”, „La masa mea”, toate piesele regasindu-se pe albumul “Lupul de pe maidan”.

Link YouTube: