Prima ediţie a spectacolului aviatic „Black Sea Air Show”

Astăzi are loc prima ediţie a spectacolului aviatic „Black Sea Air Show”, organizat pe Aeroportul Internaţional „Mihail Kogălniceanu” din Constanţa. Ce vor putea vedea cei care vor merge la acest eveniment cu intrare liberă, aflăm de la corespondentul RRA, Sorin Cealera:

Reporter: Între orele 12:30 și 17:30, pasionații de zbor se vor bucura de spectacolul plin de culoare și adrenalină oferit de piloții de la Aeroclubul României, Forţe Aeriene Române și Regional Air Services. Vor putea admira echipamente aeronautice, dar și mașini de epocă. În plus, cei care doresc să savureze preparate tradiționale românești sau internaționale vor avea la dispoziție un food court. Corina Martin, președintele Federației Asociațiilor de Promovare Turistică din România:

Corina Martin: „Black Sea Air Show” se află la prima ediţie şi va deveni o tradiţie pentru Aeroportul „Mihail Kogălniceanu” Constanţa, un eveniment de forţă aeriană, un eveniment pentru Constanţa şi pentru toţi cei care vizitează litoralul românesc în timpul verii.

Reporter: Surpriza organizatorilor a fost prezența producătorului de film francez Alain Depardieu, de numele căruia se leagă câteva succese internaționale, precum „Pianul” și „Underground”. Fratele mai mare al celebrului actor Gérard Depardieu va vizita în această zile câteva locații din Constanța și Mamaia, unde va turna în august scene din filmul de acțiune „Back to back”, în care va include și imagini de la „Black Sea Air Show”.
Alain Depardieu: Este pentru prima dată când vin în România. Facem un film și poate că, dacă scenariul va fi interesant, va fi un rol și pentru fratele meu, iar Gérard va turna în România grație acestui film.

Reporter: Dacă va accepta rolul, starul francez va fi coleg de platou cu cunoscutul campion român de K1 Ionuț Iftimoaie./aburtica/dsirbu

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI – 13 iulie