Dolce și Gabbana vând vila cu vedere la mare de pe insula Stromboli

Domenico Dolce și Stefano Gabbana vând una dintre cele mai frumoase insule ale arhipelagului eolian sicilian, Stromboli. Anunţul a fost dat de agenţia imobiliară Lionard Luxury Real Estate, care se va ocupa de vânzare.
„Proprietatea – se specifică pe site-ul web al companiei imobiliare – se bucură de o poziție unică, cu o priveliște uluitoare atât spre insulă Strombolicchio, cât și pe vulcanul numit de locuitori Iddu (” El „, ed) cunoscut în lumea întreagă pentru „Sciara di fuoco”, care iluminează nopțile înstelatoare”, anunţă agenţia imobiliară Lionard Luxury Real Estate. Lionard Luxury Real Estate, fondată în 2008 de către antreprenorul Dimitri Corti, are în portofoliu 2.829 de proprietăți imobiliare, cu o valoare medie de 4,93 milioane de euro, pentru o valoare totală de 13,93 miliarde de euro. Prețul vilei este, desigur, rezervat, însă Luxury pune la dispoziţia interesaţilor o galerie bogată de fotografii și o descriere detaliată a „locuinței”, situată într-o „poziție de liniște absolută”. ”Proprietatea se naşte explică experţii agenţiei din fuziunea a trei case tipice Insulelor Eolie” şi este înconjurată de terase și grădini luxuriante cu plante tipice zonei mediteraneene, permiţând astfel locuitorilor să trăiască în contact direct cu natura. Este accesibilă- se specifică- cu elicopterul și cu barca”. Dimensiunea proprietăţii nu este exagerată, are puţin peste 500 de metri pătrați, din care „235 în interior, unde se afla şapte apartamente, fiecare de o culoare diferită și 300 metri de vegetaţie”. Dolce și Gabbana au restaurat vila în stilul lor caracteristic ”cu aceeași pasiune pe care au pus-o şi în crearea hainele: în mobilierul magnific, piesele unicat și țesăturile casei de modă sunt combinate cu artizanatul local în caracteristicul lifestyle Dolce & Gabbana”. Aici, Dolce și Gabbana, îndrăgostiţi de Sicilia care i-a inspirat deseori în colecțiile lor, au petrecut multe veri începând cu anii 1990, organizând petreceri memorabile și găzduind vedete precum Madonna și Naomi Campbell. Și tot la Stromboli, în 2014, două nume mari ale cinematografiei, câștigătorul premiului Oscar Paolo Sorrentino și regizorul Paolo Virzì, au filmat o reclamă cu actorul Colin Farrell pentru un parfum al faimoasei case de modă.
Lumea întreagă a descoperit frumuseţea insulei Stromboli graţie capodoperei regizorului Roberto Rossellini, care, în 1949, a filmat aici „Stromboli”, peliculă în care juca şi Ingrid Bergman, aflată la începutul poveştii sale de iubire cu regizorul italian care i-a devenit apoi, soţ. Totul a început cu un an mai devreme, atunci când celebra actriţă i-a trimis o scurtă scrisoare regizorului căruia îi cunoştea filmele, dar pe care nu-l întâlnise niciodată. Scrisoarea, care a sosit chiar în ziua de naștere a lui Rossellini, 7 mai 1948, a marcat sfârșitul relației acestuia cu Anna Magnani./cpaunel/vdraguta

www.repubblica.it